Vissza

Páratlan duplázás a HTE EIVOK részéről

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szakmai fórumán az "Év információbiztonsági tartalom előállítója” díjat idén is, a tavalyi évhez hasonlóan a HTE EIVOK- nak adta át.


A Hétpecsét Egyesület tizenkilencedik alkalommal adta át a díjat azzal a céllal, hogy kiemeljék, bemutassák és támogassák a legsikeresebb biztonsági szakembereket, szervezeteket, a biztonsági megvalósításokat, sikeres információbiztonsági projekteket és azokat végrehajtó szervezeteket. A díj átadására a szakmai fórum záró akkordjaként került sor, az elismerést HTE EIVOK alelnöke, Oláh István vette át. Oláh István a díj átvételekor kiemelte: „Óriási megtiszteltetés, hogy az idén 75 éves HTE-n belül működő EIVOK szakosztály 2023 után 2024-ben is elnyerte a díjat, különösen azért, mert ilyenre a díj közel húsz éves történetében még sosem volt példa. Ez csak további motivációt jelent számunkra, hogy munkákat még magasabb színvonalon végezzük”.

 

A Szakosztály a kitűzött célok elérése érdekében a 2023-ban tíz alkalommal szervezett információbiztonsági önálló szakmai rendezvényt és két alkalommal társszervezőként bonyolított le nagyszabású szakmai rendezvényt, valamint két szekciót vezetett az INFOKOM 2023 konferencián. Ezen rendezvényeken összesen közel 1500-an vettek részt, ezzel is hozzájárulva a hazai információbiztonsági és kiberbiztonsági szakma, az abban dolgozók, valamint a téma iránt érdeklődő személyek biztonsági érettségi szintjének növeléséhez.

Az összefoglalót összeállította: Bor Olivér, Buga Ferenc

https://hetpecset.hu/site/news/view/informaciovedelem-menedzselese-cxi-szakmai-forum

http://os.mti.hu/hirek/186126/a_hetpecset_informaciobiztonsagi_egyesulet_kozlemenye

 

Tagdíjfizetés részletei

--------------------------------------------------

Tagnyilvántartás - belépés

--------------------------------------------------

Technikatörténeti évfordulók

--------------------------------------------------

Legközelebbi események

HTE Infokom 2024 2024.11.05. 9:00 - 2024.11.06. 18:00

Kiemelkedő támogatóink

  

 
Hírközlési Érdekegyeztető Tanács